Fragt fra 39,- | gratis v. køb over 999,- (fastland) Hurtig levering på 1-3 dage
50%

Twist Outside

Sitting Point

1.699,00 kr.
849,50 kr.

Twist Outside er en stor lækker sækkestol, hvor man kan vælge at bruge sækkestolen som en komfortabel formstabil stol med ryglæn eller som en behagelig sofa.

Den er produceret af det eksklusive Dralon® stof, som grundet sin høje kvalitet også anvendes til f.eks. parasoller og sejl til både.

Dette materiale udmærker sig ved at være farveægte, slidstærkt, vandafvisende og let at vedligeholde.

Samtidig holder materialet sine flotte farver og har en imponerende lang holdbarhed, hvad enten det benyttes på terrassen eller på altanen.

Så sæt den bare udenfor (vandafvisende men ikke vandtæt). Skulle sækkestolen få et par pletter, kan den let rengøres med en blød børste eller i vaskemaskinen på 30° finvask .

Twist Outside er opbygget med separat inderbetræk, hvilket gør at yderbetrækket let kan tages af f.eks. i forbindelse med vask. Det sikrer også at EPS-kuglerne forbliver i inderbetrækket. Super praktisk!

Forsynet med inderpose – derved 2 lynlåse, som sikrer perlernes forbliven i stolen. Vi anbefaler sækkestole med 2 lynlåse hvor stolen er tiltænkt til mindre børn.

Den fås i fire forskellige lækre farver og i serien findes der også to forskellige puf og en Swing stol – find dem i kategorien “Udendørs sækkestole”.

Fri fragt v. køb over kr. 999,-

Forventet leveringstid 1-3 dage

14 dages returret

Info
Også velegnet til udendørs brug
Sikkerhedslynlås
Vaskbart betræk
Sidelomme
Smuds- og vandafvisende
Inderpose
Specifikationer
Materiale: 100 % dralon akrylfiber i højkvalitet
Fyld af 100 procent EPS-perler.
Størrelser
Onesize 320l fyld 90 x 70 x 80 cm.
Varenummer Twist Outside Kategorier , , , , ,
Du synes måske også om disse