Fragt fra 39,- | gratis v. køb over 999,- (fastland) Hurtig levering på 1-3 dage
Tilbud!

Donut

Outbag
1.499,00 kr.
Fri fragt

Din runde udendørs sækkestol som dit nye yndlingssted.

Den runde sækkestol er formet som en donut og har den bedste chance for at blive dit nye yndlingssted. Med sit runde snit tilbyder den alle et ekstraordinært, behageligt sted at slappe af. Den udendørs sækkestol er vejrbestandig. Det betyder, at du kan stille den udenfor hvor som helst, når som helst på året. Dette sparer dig for at skulle rydde op og ud afhængigt af vejret, og du kan i stedet begynde at slappe af med det samme. Dette er praktisk og sparer tid og lagerplads.

Hver dråbe regn ruller af de vejrbestandige materialer i den udendørs sækkestol. Den er vandtæt og har desuden en smudsafvisende overfladebehandling.

Det specielt genbrugte fyldmateriale (Styrofoam) er fri for skadelige stoffer, hvilket betyder, at det er miljøvenligt, har en bæredygtig fyldevolumen og tilbyder dig optimal siddekomfort på OUTBAG-donuten.

Vores vejrbestandige stoffer er fremstillet i henhold til standarderne for ‘Oekotex100’ og den europæiske norm ‘REACH’ og overholder deres specifikationer.

Fri fragt v. køb over kr. 999,-

Forventet leveringstid 1-3 dage

14 dages returret

Info
Også velegnet til udendørs brug
Sikkerhedslynlås
Smuds- og vandafvisende
Specifikationer
Materiale: 100 % polyester (PU-coating)
Standard 100 Øko-tex
Fyld af 100 procent EPS-perler.
Størrelser
380l fyld Ø 90 x 75 cm.
Produktoplysninger
Varenummer Donut Kategorier , , Mærker ,
Generelle egenskaber for vores udendørs sækkestole af mærket OUTBAG
  • Alle de udendørs sækkestole og puffer er vandfaste, frostsikre, formstabile og kuldeisolerende.
  • Takket være det vejrbestandige materialer og højkvalitets udførelse kan de efterlades udenfor i al slags vejr.
  • Det betyder, at du kan stille dem udenfor hvor som helst, når som helst på året. Dette er praktisk, sparer tid og opbevaringsplads.
  • Ydre materiale er dækket af et PU-lag på indersiden, så du kan lade din OUTBAG sækkestol ligge udenfor, selv når det regner.
  • Regnen preller af de vejrbestandige materialer, produkterne er vandtætte og har desuden en smudsafvisende overfladebehandling.
  • Produkterne er produceret i bløde, vejrbestandige udendørsstoffer, som er fremstillet i henhold til standarderne for ‘Oekotex100’ og den europæiske norm ‘REACH’ og overholder deres specifikationer.
  • Særlige syprocesser og snit sikrer, at der ikke kan trænge fugt ind udefra. Så lad din OUTBAG stå udenfor hele året rundt. Selv med sne og is har du et hyggeligt udendørs sted at drikke gløgg og slappe af.
  • Fyldet, som består af EPS-kugler virker isolerende og holder kulden væk nedefra. Find et varmt tæppe, en kop varmt og en god bog på kolde dage, og nyd naturen og din udendørs sækkestol.

Du synes måske også om disse

Bigbag Roma

Fra 599,00 kr.

Beanbag Milano L – XL

Fra 299,00 kr.

Beanbag Marseille XXL

Fra 799,00 kr.

Bigbag Nice

Fra 799,00 kr.