Fragt fra 39,- | gratis v. køb over 999,- (fastland) Hurtig levering på 1-3 dage
Tilbud!

New Lounge

Outbag
Fra 1.999,00 kr.
Fri fragt

Din havelounge lavet af vejrbestandige materialer.

Fra nu af kan du slappe af på en havestol, der tilpasser sig din krop og stadig giver stabilitet. Sjældent kan man slappe så godt af.

De vejrbestandige materialer i haveloungen sikrer endnu mere afslapning. For med en OUTBAG behøver du ikke længere bekymre dig om regnskyer. PU-belægningen på indersiden trodser ethvert brusebad. Og så bare slappe af yderligere.

Vores vejrbestandige stoffer er fremstillet i henhold til standarderne for ‘Oekotex100’ og den europæiske norm ‘REACH’ og overholder deres specifikationer.

Den er vandtæt og har desuden en smudsafvisende overfladebehandling. Det specialudviklede fyldmateriale (Styrofoam) er giftfrit, miljøvenligt, har en bæredygtig fyldningsvolumen og tilbyder optimal siddekomfort takket være individuel justering.

OUTBAG sækkestolen »New Lounge« er en behagelig havestol, lænestol eller lounge til udendørs brug. Du skal blot kombinere vores sækkestole, som du ønsker, og skabe din egen havelounge til venner og familie.

Fri fragt v. køb over kr. 999,-

Forventet leveringstid 1-3 dage

14 dages returret

Info
Også velegnet til udendørs brug
Sikkerhedslynlås
Smuds- og vandafvisende
Specifikationer
Materiale: 100 % polyester (PU-coating)
Standard 100 Øko-tex
Fyld af 100 procent EPS-perler.
Størrelser
520l fyld 75 x 120 x 90 x 35 cm.
Produktoplysninger
Varenummer New Lounge Kategorier , , Mærker ,

Generelle egenskaber for vores udendørs sækkestole af mærket OUTBAG

  • Alle de udendørs sækkestole og puffer er vandfaste, frostsikre, formstabile og kuldeisolerende.
  • Takket være det vejrbestandige materialer og højkvalitets udførelse kan de efterlades udenfor i al slags vejr.
  • Det betyder, at du kan stille dem udenfor hvor som helst, når som helst på året. Dette er praktisk, sparer tid og opbevaringsplads.
  • Ydre materiale er dækket af et PU-lag på indersiden, så du kan lade din OUTBAG sækkestol ligge udenfor, selv når det regner.
  • Regnen preller af de vejrbestandige materialer, produkterne er vandtætte og har desuden en smudsafvisende overfladebehandling.
  • Produkterne er produceret i bløde, vejrbestandige udendørsstoffer, som er fremstillet i henhold til standarderne for ‘Oekotex100’ og den europæiske norm ‘REACH’ og overholder deres specifikationer.
  • Særlige syprocesser og snit sikrer, at der ikke kan trænge fugt ind udefra. Så lad din OUTBAG stå udenfor hele året rundt. Selv med sne og is har du et hyggeligt udendørs sted at drikke gløgg og slappe af.
  • Fyldet, som består af EPS-kugler virker isolerende og holder kulden væk nedefra. Find et varmt tæppe, en kop varmt og en god bog på kolde dage, og nyd naturen og din udendørs sækkestol.

Du synes måske også om disse

Bigbag Roma

Fra 599,00 kr.

Beanbag Milano L – XL

Fra 299,00 kr.

Beanbag Marseille XXL

Fra 799,00 kr.

Bigbag Nice

Fra 799,00 kr.