Fragt fra 39,- | gratis v. køb over 999,- (fastland) Hurtig levering på 1-3 dage
Tilbud!

Peak – hent selv

Outbag
2.499,00 kr.

OBS: Stolen sendes ikke, men kan bestilles her, og afhentes på vores adresse i 8541 Skødstrup.
OUTBAG “Peak” liggestolen er en af ​​vores absolutte udendørs favoritter! På grund af de vejrbestandige materialer i denne haveseng kan du slappe af i haven såvel som i stuen! Takket være det nuttede fyld og de behagelige stoffer føles det, som om du ligger på skyerne, når du ligger på den udendørs sækkestol. Havesengen tilpasser sig optimalt til enhver kropsform og sikrer dermed en afslappende liggeglæde med en feel-good faktor. Det har aldrig været muligt at slappe af udenfor på en så afslappende måde!

Havestolens klapfunktion er primært tænkt som en pladsbesparende funktion og mindre til at blive brugt som lænestol. Det skyldes, at det foldede sæde er meget smalt.

Kombiner vores Slope sækkestol med det universelle møbel Rock som fodskammel eller sidebord for endnu mere komfort!

Vores vandtætte stoffer er fremstillet i henhold til standarderne for ‘Oekotex100’ og den europæiske norm ‘REACH’ og overholder deres specifikationer.

Den er vandtæt og har desuden en smudsafvisende overflade. På grund af det specielt genbrugte fyldmateriale (styrofoam) giver det optimal siddekomfort. Derudover er den giftfri, miljøvenlig og bæredygtig.
 

Fri fragt v. køb over kr. 999,-

Forventet leveringstid 1-3 dage

14 dages returret

Info
Også velegnet til udendørs brug
Sikkerhedslynlås
Smuds- og vandafvisende
Specifikationer
Materiale: 100 % polyester (PU-coating)
Standard 100 Øko-tex
Fyld af 100 procent EPS-perler.
Størrelser
685l fyld 180 x 90 x 75 x 90 cm.
Produktoplysninger
Varenummer Peak Kategorier , ,
Generelle egenskaber for vores udendørs sækkestole af mærket OUTBAG
  • Alle de udendørs sækkestole og puffer er vandfaste, frostsikre, formstabile og kuldeisolerende.
  • Takket være det vejrbestandige materialer og højkvalitets udførelse kan de efterlades udenfor i al slags vejr.
  • Det betyder, at du kan stille dem udenfor hvor som helst, når som helst på året. Dette er praktisk, sparer tid og opbevaringsplads.
  • Ydre materiale er dækket af et PU-lag på indersiden, så du kan lade din OUTBAG sækkestol ligge udenfor, selv når det regner.
  • Regnen preller af de vejrbestandige materialer, produkterne er vandtætte og har desuden en smudsafvisende overfladebehandling.
  • Produkterne er produceret i bløde, vejrbestandige udendørsstoffer, som er fremstillet i henhold til standarderne for ‘Oekotex100’ og den europæiske norm ‘REACH’ og overholder deres specifikationer.
  • Særlige syprocesser og snit sikrer, at der ikke kan trænge fugt ind udefra. Så lad din OUTBAG stå udenfor hele året rundt. Selv med sne og is har du et hyggeligt udendørs sted at drikke gløgg og slappe af.
  • Fyldet, som består af EPS-kugler virker isolerende og holder kulden væk nedefra. Find et varmt tæppe, en kop varmt og en god bog på kolde dage, og nyd naturen og din udendørs sækkestol.

Du synes måske også om disse

Bigbag Roma

Fra 599,00 kr.

Beanbag Milano L – XL

Fra 299,00 kr.

Beanbag Marseille XXL

Fra 799,00 kr.

Bigbag Nice

Fra 799,00 kr.