Fragt fra 39,- | gratis v. køb over 999,- (fastland) Hurtig levering på 1-3 dage
Tilbud!

Slope

Outbag
1.299,00 kr.
Fri fragt

Din OUTBAG lænestol Slope til udendørs brug.

Vores outbag sækkestol “Slope” er den absolutte favorit blandt loungemøbler til haven. Den udendørs sækkestol har en buet form, der tilpasser sig perfekt til din krop takket være de små styrofoam-kugler. Det specielt genbrugte fyldmateriale (styrofoam) er fri for skadelige stoffer, miljøvenligt og har en bæredygtig fyldningsvolumen.

I form af en stol er Outbag sækkestolen meget behagelig. Sædet er bredere end på en normal stol, og ryglænet stabiliserer din ryg de rigtige steder.

Outbag sækkestolen Slope er let og praktisk, så du nemt kan flytte den rundt eller gemme den væk. Vores skråning er robust – dens ydre materiale er dækket af et PU-lag på indersiden, så du kan lade din outbag sækkestol ligge udenfor, selv når det regner. Vandet danner kun en vandpyt, som blot kan hældes fra. Så du kan gå ud med dine venner umiddelbart efter badet og fortsætte med at slappe af.

Kombiner vores Outbag Slope sækkestol med det universelle møbel Outbag Rock som fodskammel eller sidebord for endnu mere komfort!

Vores vandtætte stoffer er fremstillet i henhold til standarderne for ‘Oekotex100’ og den europæiske norm ‘REACH’ og overholder deres specifikationer.

Fri fragt v. køb over kr. 999,-

Forventet leveringstid 1-3 dage

14 dages returret

Info
Også velegnet til udendørs brug
Sikkerhedslynlås
Smuds- og vandafvisende
Specifikationer
Materiale: 100 % polyester (PU-coating)
Standard 100 Øko-tex
Fyld af 100 procent EPS-perler.
Størrelser
300l fyld 90 x 85 x 30 cm.
Produktoplysninger
Varenummer Slope Kategorier , , Mærker ,
Generelle egenskaber for vores udendørs sækkestole af mærket OUTBAG
  • Alle de udendørs sækkestole og puffer er vandfaste, frostsikre, formstabile og kuldeisolerende.
  • Takket være det vejrbestandige materialer og højkvalitets udførelse kan de efterlades udenfor i al slags vejr.
  • Det betyder, at du kan stille dem udenfor hvor som helst, når som helst på året. Dette er praktisk, sparer tid og opbevaringsplads.
  • Ydre materiale er dækket af et PU-lag på indersiden, så du kan lade din OUTBAG sækkestol ligge udenfor, selv når det regner.
  • Regnen preller af de vejrbestandige materialer, produkterne er vandtætte og har desuden en smudsafvisende overfladebehandling.
  • Produkterne er produceret i bløde, vejrbestandige udendørsstoffer, som er fremstillet i henhold til standarderne for ‘Oekotex100’ og den europæiske norm ‘REACH’ og overholder deres specifikationer.
  • Særlige syprocesser og snit sikrer, at der ikke kan trænge fugt ind udefra. Så lad din OUTBAG stå udenfor hele året rundt. Selv med sne og is har du et hyggeligt udendørs sted at drikke gløgg og slappe af.
  • Fyldet, som består af EPS-kugler virker isolerende og holder kulden væk nedefra. Find et varmt tæppe, en kop varmt og en god bog på kolde dage, og nyd naturen og din udendørs sækkestol.

Du synes måske også om disse

Bigbag Roma

Fra 599,00 kr.

Beanbag Milano L – XL

Fra 299,00 kr.

Beanbag Marseille XXL

Fra 799,00 kr.

Bigbag Nice

Fra 799,00 kr.