Fragt fra 39,- | gratis v. køb over 999,- (fastland) Hurtig levering på 1-3 dage
50%

Swing Outside

Sitting Point
Fra 749,50 kr.
Fri fragt

Swing Outside er en unik nyhed inden for sækkestole, som er egnet til både inden- og udendørs brug. Stolen er udformet med den bedst tænkelige siddekomfort – der fås også puffen Dotcom Outside til.

Produceret af det eksklusive Dralon® stof, som grundet sin høje kvalitet også anvendes til f.eks. parasoller og sejl til både. Den kan stå ude på terrassen eller altanen, tåler “let” regn og dug.

Dette materiale udmærker sig ved at være farveægte, slidstærkt, vandafvisende og let at vedligeholde.

Skulle sækkestolen få et par pletter, kan den let rengøres med en blød børste eller i vaskemaskinen på 30° finvask. Swing Outside er opbygget med separat inderbetræk, hvilket gør at yderbetrækket let kan tages af f.eks. i forbindelse med vask. Det sikrer også at EPS-kuglerne forbliver i inderbetrækket. Super praktisk!

Forsynet med inderpose – derved 2 lynlåse, som sikrer perlernes forbliven i stolen. Vi anbefaler sækkestole med 2 lynlåse hvor stolen er tiltænkt til mindre børn.

 

Fri fragt v. køb over kr. 999,-

Forventet leveringstid 1-3 dage

14 dages returret

Info
Også velegnet til udendørs brug
Sikkerhedslynlås
Vaskbart betræk
Smuds- og vandafvisende
Inderpose
Specifikationer
Materiale: 100 % dralon akrylfiber i højkvalitet
Fyld af 100 procent EPS-perler.
Størrelser
300l fyld 95 x 65 x 90 cm.
Produktoplysninger
Varenummer Swing Outside Kategorier , , , , Mærke

Generelle egenskaber for vores udendørs sækkestole af mærket OUTBAG

  • Alle de udendørs sækkestole og puffer er vandfaste, frostsikre, formstabile og kuldeisolerende.
  • Takket være det vejrbestandige materialer og højkvalitets udførelse kan de efterlades udenfor i al slags vejr.
  • Det betyder, at du kan stille dem udenfor hvor som helst, når som helst på året. Dette er praktisk, sparer tid og opbevaringsplads.
  • Ydre materiale er dækket af et PU-lag på indersiden, så du kan lade din OUTBAG sækkestol ligge udenfor, selv når det regner.
  • Regnen preller af de vejrbestandige materialer, produkterne er vandtætte og har desuden en smudsafvisende overfladebehandling.
  • Produkterne er produceret i bløde, vejrbestandige udendørsstoffer, som er fremstillet i henhold til standarderne for ‘Oekotex100’ og den europæiske norm ‘REACH’ og overholder deres specifikationer.
  • Særlige syprocesser og snit sikrer, at der ikke kan trænge fugt ind udefra. Så lad din OUTBAG stå udenfor hele året rundt. Selv med sne og is har du et hyggeligt udendørs sted at drikke gløgg og slappe af.
  • Fyldet, som består af EPS-kugler virker isolerende og holder kulden væk nedefra. Find et varmt tæppe, en kop varmt og en god bog på kolde dage, og nyd naturen og din udendørs sækkestol.

Du synes måske også om disse

Beanbag Milano L – XL

Fra 299,00 kr.

Bigbag Roma

Fra 599,00 kr.

Swing Firenze

Fra 599,00 kr.

Beanbag Marseille XXL

Fra 799,00 kr.